Om os

Transport, logistik og spedition

M.R Logistik ApS er specialiseret i at tilpasse løsninger efter den enkelte kundes behov og ønsker.

Vi er uafhængige og samarbejder med flere logistik og transport firmaer, for at sikre at vores kunder får den bedste og hurtigste løsning tilpasset efter deres behov.

Firmaoplysninger

M.R Logistik ApS
Adresse: Lokesvej 8. 8230 Åbyhøj
Telefon nr.: 30 416 416
Mailadresse: kontakt@mrlogistik.dk
CVR: 42069264

Døgnservice hos M.R Logistik ApS

Hos M.R Logistik ApS har vi døgnservice, det betyder at vi altid sidder klar på telefonen.

Vi kører døgnet rundt hele året.

Formål

M.R Logistik ApS blev etableret i år 2021, med hensigt om at bidrage til speditionsbranchen, grundet den høje efterspørgsel på markedet. Målet var at skabe en virksomhed, der både satte god kommunikation, gode logistikløsninger samt et godt samarbejde i første række for vognmændene.
Formålet er at være bindeleddet mellem virksomheder og deres kunder, vi skal være grunden til at virksomhederne samt kunderne er tilfredse hele vejen rundt og vil fortsætte med samarbejdet.
Vi er mere end blot en speditionsvirksomhed, vi sætter samarbejdspartnere og kunderne i første række, da de er grunden til vores eksistens.

Vores værdier

Effektivitet – Vi sikrer at kunderne får deres levering til tiden, ved at fokusere på effektivitet samt produktivitet gennem hele vores værdikæde.

Sikkerhed og ansvarlighed – Sikkerheden for vores vognmænd skal være i orden og prioriteres, da det er en vigtig faktor for virksomhedens ansvarlighed. Vi dækker vores vognmænd ind med beviser og relevante tilladelser, for at kunne udføre arbejdet, f.eks. Vognmandsbevis, varebilstilladelse, chaufførbevis og ADR-bevis.

Bæredygtighed – Vi går ind for en bæredygtige udvikling, derfor støtter vi de eldrevne køretøjer, som nogle af vores vognmænd er i besiddelse af.

Støtter lokalt + nationalt – Vi støtter vores lokalsamfund ved at sponsorere SHIF fodboldklub Viby J 8260, samtidigt støtter vi også nationalsamfundet ved at vi f.eks. har doneret til knæk cancer i 2022.

Styrke medarbejders kompetencer – Vi styrker vores medarbejdere ved at udvikle deres kompetencer og ved at bidrage med relevante kurser.

Vision og mission

Vision:
Vores vision er at være den bedste arbejdsplads nationalt, vi bestræber os på at skabe et godt arbejdsmiljø, med gode muligheder for kompetenceudvikling, så vi derigennem kan sikre den effektivitet vi tilstræber os mod. Vores mål er derudover at vækste, så vi bliver en landsdækkende speditionsvirksomhed, der med selvstændige vognmænds køretøjer bliver førende indenfor speditionsbranchen, og herved bliver kundernes foretrukne valg.

Mission:
Vi er en speditionsvirksomhed, som tilbyder at transportere virksomhedernes gods ud til deres kunder, vi ser os selv som bindeleddet, mellem virksomheden og kunden. Vi forsøger derfor at opretholde et fornuftigt og rentetabel samarbejde med vores samarbejdspartnere, ved at sikre den gode service, hurtige levering samt distribution efter deres behov.
Diverse virksomheder benytter vores service, til at transportere deres gods, og lader os udregne den mest optimale logistikløsning, som passer til deres behov og ønsker. Processen starter ved at der bliver etableret ruter, som vores vognmænd følger, herefter læsses der gods på lageret, og til sidst følger vognmændene ruterne med deres tilknyttet køretøjer og kører ud til kunderne med godset.
Vi forsøger konstant at optimere os, så vores arbejde er præsentabelt og der skabes gode løsninger hele vejen rundt.

Mohamed
Salg og spedition
Mail: kontakt@mrlogistik.dk
Telefon nr. 71 900 416

Marwa
Salg og spedition
Mail: ma@mrlogistik.dk
Telefon nr. 31 665 416

Sophie Michaela
Salg
Mail: smf@mrlogistik.dk
Telefon nr. 53 840 416

Rasha
Regnskab og bogholderi
Mail: bogholderi@mrlogistik.dk
Telefon nr. 71 905 416

Jeanett
Disponent og kundeservice
Mail: jn@mrlogistik.dk
Telefon nr. 71 903 416

Anne
Administration og dataansvarlig
Mail: alm@mrlogistik.dk
Telefon nr. 71 906 416

Vlera
Marketing
Mail: vb@mrlogistik.dk
Telefon nr. 31 517 416