Vores formål 

M.R Logistik ApS blev etableret i 2021, med hensigt på at bidrage til speditionsbranchen grundet den høje efterspørgsel på markedet.

Målet er at skabe en virksomhed der både sætter god kommunikation, gode logistikløsninger samt et godt samarbejde i første række.

Vi vil være bindeleddet mellem virksomhederne og deres kunder. Vi skal være grunden til at virksomhederne samt kunderne, er tilfredse hele vejen rundt.

Vi er en speditionsvirksomhed der sætter samarbejdspartnere samt kunder i første række.

Mission

Vi er en speditionsvirksomhed der distribuerer, transporterer samt opbevarer gods 

Vi bestræber os på at opretholde et glidningsfrit samarbejde ved at sikre god service, optimale priser samt distribution efter jeres behov.

Hos M.R Logistik udregner vi den best optimale logistikløsning der er tilpasset jeres behov og ønsker.

Vision 

Vi har en klar vision om at, være den bedste arbejdsplads nationalt. Vi bestræber os på at skabe et godt arbejdsmiljø, med gode muligheder for kompetanceudvikling. Derved kan vi sikre den effektivitet som vi tilstræber os mod.

Derudover har vi som mål at blive ved med at vækste. Vi vil med selvstændige vognmænds køretøjer blive førende inden for speditionsbranchen, og herved blive det foretrukne valg.

Vores værdier

Effektivitet – Med fokus på effektivitet samt produktivitet gennem hele vores værdikæde, sikrer vi at kunderne modtager deres gods til tiden.

Sikkerhed og ansvarlighed – Vores vognmænd dækkes ind med beviser og relevante tilladelser som f.eks. varebilstilladelse, ADR-bevis samt godsforsikring for at kunne udføre arbejdet ansvarligt og sikkert.

Bæredygtighed – Vi går ind for en bæredygtig udvikling, derfor støtter vi de eldrevne køretøjer vores vognmænd er i besiddelse af 

Støtte lokalt samt nationalt – Vi støtter lokalsamfundet ved at sponsorere  SHIF fodboldklub Viby J 8260 samt Zamzam boxing academy. Samtidigt støtter vi også nationalsamfundet ved at donere til Knæk Cancer i 2022.

Styrker medarbejders kompetencer – Vi styrker vores medarbejders kompetencer ved at bidrage med relevante kurser.

Scroll to Top